Om Grön Styrka
och Emma Bothin Svenring

KUNSKAP INSPIRATION MOTIVATION MEDVETENHET AKTIVITET

 • Föreläsningar • Workshops • Aktiviteter • Träffar • Massage • Events • Kurser • 

• Kost/Hälsa/Livsstils Rådgivningar Coaching•


Grön Styrka förmedlar "GOOD VIBES"

-inspiration, aktiviteter och ger tips, råd, kunskap, ideer till en hälsosam, lustfylld livsstil som innebär positivt tänkande, goda intentioner och visioner, god kosthållning, enkel och nyttig matlagning, allt med omtanke om planeten, människan och medmänniskan.

Grön Styrka

startades upp av Emma, våren 2016 efter att i flera år varit en hållbar livsstil som utvecklats genom kunskap och erfarenheter.

Grundtanken är att varje människa ska kunna leva en hälsosam livsstil och få möjligheten att känna på när "dimman" lättar och energi och mental klarhet kombinerat med kunskapen om att det faktiskt inte är så komplicerat eller svårt. Det handlar om Dig och att Du är värd det bästa. 

Emmas mål och vision är att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter om hur människor och DU kan få i dig mera av eller bara leva på näringsrik, vegetabilisk, naturlig kost och hur du gör detta till din vardag.

Med hjälp av personlig rådgivning sätts mål och ges redskap tillsammans med kunskap som gör att du får fram vad som gynnar dig och vad som kan få dig i balans både genom kosten men också mentalt med hjälp av övningar och tankebanor.

Tillsammans med inbjudna föreläsare, aktörer, samarbeten bjuder Grön Styrka in dig till en harmonisk välkomnande miljö att utvecklas och inspireras i. Du får med dig motivation och kunskap att fortsätta din resa med.


Yoga Qigong Meditation Mindset Ayurveda Rawfood Mindfulness Behandlingar Workshops Event Kost-hälsa & livsstilsrådgivningar Föreläsningar 


Emma Bothin Svenring

RAW AYURVEDISK HÄLSORÅDGIVARE TERAPEUT QIGONG & YOGALÄRARE

"Vi är var och en glittrande stjärnor som alla har en plats i evigheten.." Emma


INSPIRATÖR & GLÄDJESPRIDARE

Emma har en stark drivkraft i att vilja förmedla budskapet om hur otroligt mycket vi kan påverka vårt egna välmående och faktiskt vårt liv!

En vision och längtan efter att fler människor ska börja göra medvetna val och börja göra de förändringar eller förbättringar som krävs för att förgylla och förhöja sitt liv och sina kroppar med hjälp av allt det magiska som finns att äta för självläkning och förebyggande hälsa men också med hjälp av tankens kraft och din inställning till möten, situationer och till livet.

Allt gott önskar jag Dig, för det är Du värd /Emma


QIGONGLÄRARE

Emma har gått grundutbildningen till Qigonglärare på Qigongakademien i Stockholm.

www.qigongakademien.com 


YOGALÄRARE - för alltid elev

Under hösten 2018 och våren 2019 kommer Emma gå utbildning i YINYOGA 50h, HATHA YOGA 200H, RESTORATIVE 20

"Min önskan och min intention är att inspirera, tipsa och ge dig kunskap till en värdefull och glädjefylld vardag där du hittar din väg och hur DU vill leva ditt liv.

Det är ditt liv och ingen annan än DU kan ändra eller förbättra det".

Raw Ayurvedisk hälsorådgivare / Terapeut

Qigonglärare / Yogalärare

Föreläsare & Glädjespridare

Florist / Kreatör / Inspiratör

Grundare till Grön Styrka

Läs mer om Emma på www.emmabothinsvenring.webnode.se 


DIPL. AYURVEDISK HÄLSORÅDGIVARE & TERAPEUT

Utbildningen har omfattat teoretisk kunskap om, och praktisk erfarenhet av olika människors behov och resurser.

Detta baseras på Ayurvedans unika helhetssyn och förståelse för de biologiska funktioner och egenskaper som finns i varje människa såväl som resten av naturen. Syftet är att kunna ge hälsofrämjande och livsutvecklande råd för optimal hälsa och livskvalitet fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt.

Utbildningen är gjord på Ayurvedaskolan i Varberg

www.ayurvedaskolan.se 



THE MEANING OF LIFE IS HERE AND NOW NOTHING ELSE MATTERS